Waarom dit privacy statement?

Graag maken we je duidelijk welke persoonsgegevens wij gebruiken als je een donatie doet, waarom wij dit doen en hoe wij deze gegevens beschermen. Op deze manier ben je volledig op de hoogte.

Wij vinden het beschermen van jouw persoonsgegevens erg belangrijk en wij zullen jouw gegevens alleen gebruiken om onze services aan je te kunnen verlenen, je een betere gebruikerservaring te geven en om onze services te kunnen verbeteren. Wij houden ons hierbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

De volgende persoonlijke gegevens kunnen ingevuld worden als je een donatie doet:

  • Je naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Eventueel je bedrijfsnaam

Let op!  Geen van de velden is verplicht. Laat je alle velden leeg dan doneer je geheel anoniem.

Daarnaast kun je je aanmelden voor de reguliere e-mail update op onze site, waarmee wij je af en toe een update sturen met de meest interessante ontwikkelingen en projecten op het platform. Je kunt je hier uiteraard te allen tijde voor afmelden.

 

Delen met anderen

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij verstrekken GEEN gegevens aan andere partijen.

Wij plaatsen zonder jouw toestemming ook nooit berichten op je account bij Facebook, Twitter, Whatsapp, Google+, LinkedIn.

 

Je gegevens beheren

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben? Of wil je dat wij je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Neem even contact met ons op, via het e-mailadres of telefoonnummer dat onderaan dit Privacy Statement is vermeld.

 

Cookies

Cookies zijn kleine tijdelijke tekstbestanden voor je computer. We maken gebruik van verschillende cookies zoals functionele en analytische cookies.

Door het gebruik van de cookies kunnen we je eventueel herkennen als je onze site opnieuw bezoekt.

Maar ook hier geldt: als je niet wil dat wij cookies gebruiken, is dit geen enkel probleem. Je kunt cookies zelf uitzetten in je browser. Hou er dan wel rekening mee dat het platform dan niet altijd optimaal werkt.

 

Hosting

De hosting van het platform wordt uitgevoerd door onze betrouwbare partner Strato waarbij we gebruik maken van hun datacentrum in Duitsland. De servers waar de gegevens staan opgeslagen, staan hierdoor binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Wij zullen alle mogelijke beveiligingsmaatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig op deze servers staan en binnen de EER blijven.

 

Vragen, opmerkingen of tips?

Als je nog vragen, opmerkingen of tips hebt, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stichting Dijk Van Een Dorp
Website: www.dijkvaneendorp.nl
E-mail: dijkvaneendorp@gmail.com
Telefoonnummer: +31 (0)627362566